Zwemland


Van Dijklaan 31 5581 WG Waalre
0402012145 Klik om te bellen

Deskundig advies sinds 2003
Online webshop en fysieke winkel in Waalre
Hayward Premium Partner

Over Zwemland

Zwemland: jouw zwembaden specialist

Bij Zwemland vind je alles wat je nodig hebt voor de aanleg of het onderhoud aan jouw zwembad. Wij zijn een erkend zwembadbouwer gespecialiseerd in de aanleg van complete zwembaden, van ontwerp tot de oplevering. Denk hierbij aan bouwkundige zwembaden, houten zwembaden, staalwand zwembaden, PP of HDPE zwembaden, plunge pools en meer! Welk soort zwembad sluit het beste aan op jouw wensen en behoeften? Bij Zwemland kan je terecht voor een uitgebreid advies. Wij kunnen jou ook begeleiden bij de aanleg van het zwembad, adviseren welke zwembad apparatuur er benodigd is en welke stappen ondernomen dienen te worden.

Als zwembadeigenaar of na het aanleggen van een zwembad, ben je bij Zwemland aan het juiste adres voor de aanschaf van alle onderhoudsproducten voor jouw zwembad. Wij hebben zwembad schepnetten, zwembad borstels, elektrische zwembadstofzuigers en automatische zwembadrobots waarmee je gemakkelijk het zwembad kan reinigen. Wil je genieten van een verwarmd zwembad? Dan kan je bij ons langs komen voor advies over zwembad warmtepompen, warmtewisselaars of zonnecollectoren.

Naast onderhoudsproducten bieden wij ook een groot assortiment aan van zwembad onderdelen voor jouw zwembad installatie. Dit kunnen onderdelen zijn voor jouw zwembadrobot, zwembadfilter of zwembadpomp. De onderdelen van de zwembadproducten kan jezelf vervangen of door ons laten vervangen, zo verleng je de levensduur van de producten. Sinds 2021 is Zwemland een officieel Dolphin service punt en kan jij jouw Dolphin zwembadrobot langsbrengen voor onderhoud of reparaties.

Wellness assortiment van Zwemland

Wij hebben een divers assortiment van zwembaden en toebehoren, maar ook voor wellness en whirlpools kan je bij ons terecht. Naast onze eigen spa baden, genaamd Happy Spa's, verkopen wij spa covers, spa trappen, spa geuren en spa reinigingsmiddelen. Ook voor een dagje ontspanning bij de sauna of genieten in jouw eigen thuis sauna hebben wij alle sauna toebehoren. Maak jouw wellness ervaring compleet met onze huidverzorgingsproducten en sauna-accessoires.

Bestel via onze webshop of bezoek de winkel

In onze webshop vind je alles voor het zwembad, spa, sauna maar ook Tunturi fitness apparatuur en BBQ's. Na het plaatsen van de bestelling in de webshop kan je ervoor kiezen om de producten bij jouw thuis te laten bezorgen of je kan ze afhalen in de winkel in Waalre. Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Foto's

Zwemland-zwembadrobot

Zwemland in het kort

Levering van

Barbecues
Binnenzwembaden
Bouwkundige zwembaden
Buitenzwembaden
Fitness
Opzetzwembaden
Prefab zwembaden
Sauna's
Spa's
Zwembadoverkappingen

Eigen storingsdienst

Ja

Onze locatie

Zwemland


Van Dijklaan 31 5581 WG Waalre
0402012145 Klik om te bellen