XPRO POOL | Zwembad Verlichting


Radioweg 2 1324 KW Almere
085 060 1770 Klik om te bellen

Over XPRO POOL | Zwembad Verlichting

Xpro Pool Lighting: dé expert in zwembadverlichting.

Heb je zelf niet zoveel kaas gegeten van zwembad- en spa-verlichting? Dan ben je hier helemaal op je plek. Wij zijn namelijk de experts op dit gebied en kunnen je als geen ander adviseren over de beste verlichting voor jouw zwembad en spa.
Alleen topkwaliteit

Er bestaat een wereld van verschil in kwaliteit als het op zwembadverlichting aankomt. Bij Xpro Pool Lighting vind je alleen verlichting van de bovenste plank, die we speciaal voor ons laten maken. Niks is zo vervelend als verlichting die binnen twee jaar niet meer waterdicht is of op een andere manier de geest geeft. Je kent het gezegde wel: goedkoop is duurkoop. Dat gaat zeker op voor zwembadverlichting. Daarom krijg je bij ons altijd minimaal 2 jaar garantie op je lampen.

Typen lampen
Onze verlichting is beschikbaar in vier verschillende categorieën: PAR56 lampen, opbouwlampen, ultradunne lampen en lampen geschikt voor folie, polyester of glasvezel zwembaden. Allemaal LED lampen die niet alleen superzuinig zijn, maar ook een lange levensduur hebben. Weet je zelf niet welk type verlichting je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je met plezier verder.


Maatwerk
Naast onze standaardverlichting bieden we ook maatwerk aan. Denk hierbij aan lampen met langere kabels, 2-, 4- of 5-aderige kabels of speciale bevestigingsmaterialen.

Scherpe prijzen
We hebben misschien niet de goedkoopste verlichting, maar bij ons krijg je absoluut waar voor je geld. Je profiteert van topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Voel je vrij om rond te kijken en ontdek wat we voor jouw zwembad en spa kunnen betekenen. We staan altijd voor je klaar met persoonlijk advies en een vriendelijke service. Welkom bij de familie van Xpro Pool Lighting!

XPRO POOL | Zwembad Verlichting

Wij werken alleen op afspraak.

Radioweg 2-6 | 1324 KW Almere - Netherland

Telefoon : +31 (0)85-06 01 770. | +31 649267147

E-mail info@xpropool.nl | website www.xpropool.com Groothandel www.ultrathinpoollights.com

Uw specialist voor zwembadverlichting

Foto's

Ultra dunnen zwembadlampen  - Kleine
Ultra dunnen zwembadlampen
Plug In zwembadlamp
Plug In zwembadlamp
Plug In zwembadlamp

XPRO POOL | Zwembad Verlichting in het kort

Diensten

Onderhoud
Renovatie

Accessoires

Onderwaterverlichting

Onze locatie

Logo XPRO POOL | Zwembad Verlichting

XPRO POOL | Zwembad Verlichting

XPRO POOL | Zwembad Verlichting


Radioweg 2 1324 KW Almere
085 060 1770 Klik om te bellen