XPRO POOL poollights


Poëziestraat 173 1321 HN Almere

Over XPRO POOL poollights

Xpro Pool Lighting: dé expert in zwembadverlichting

Ledlampen kopen voor in je zwembad? Dat doe je het best bij Xpro Pool Lighting. Op die manier ben je zeker van de scherpste prijs. Zwembadverlichting kopen in onze webshop heeft daarnaast nog een aantal andere belangrijke voordelen! 

Gegarandeerd de beste kwaliteit

Dankzij de jarenlange ervaring en het uitvoerig onderzoek van Xpro Pool Lighting inzake zwembadverlichting hoef jij je geen zorgen te maken over de kwaliteit van onze producten. Door te kiezen voor onze ledverlichting ben jij er dus zeker van dat je er jarenlang van geniet! 

De beste in zijn vak

Er zijn natuurlijk veel plaatsen waar het mogelijk is om zwembadverlichting te kopen, maar je kiest natuurlijk het liefst voor een betrouwbaar bedrijf. Daarom is het een goed idee om Xpro Pool Lighting te overwegen. De ledverlichting die je bij ons koopt werd namelijk uitvoerig getest. Zo ben je er zeker van dat de lampen 100% waterbestendig zijn en goed tegen een stootje kunnen.

Op maat gemaakt advies en tal van extra's

Weet jij niet goed welke verlichting je moet kiezen of wil je je graag informeren? Dan staat Xpro Pool Lighting voor je paraat! Wij antwoorden zo snel mogelijk al je vragen en verlenen je op maat gemaakt advies. Dat is voor ons van groot belang, want klanttevredenheid is ons belangrijkste doel. Bij ons profiteer je bovendien steeds van de scherpste prijs én 2 jaar garantie bovenop je aankoop

XPRO Poollights

Randstad 22 46
1316BZ Almere
Netherland

Uw specialist voor zwembadverlichting

Foto's

XPRO POOL poollights in het kort

Diensten

Onderhoud
Renovatie

Accessoires

Onderwaterverlichting

Onze locatie

XPRO POOL poollights


Poëziestraat 173 1321 HN Almere