Riverspa B.V.


Laan van de Kreeft 150A 7324 BX Apeldoorn
0552032080 Klik om te bellen

Over Riverspa B.V.

Een jacuzzi in uw eigen tuin

Aan het eind van een drukke dag stapt u in een heerlijk warme spa. Gewoon in uw eigen tuin. De massagejets doen hun werk en beginnen uw lichaam te masseren. Het rustgevende geluid van het stromende water heeft een kalmerend effect op uw geest.

Na enkele minuten voelt u de stress uit uw lichaam verdwijnen en bent u compleet ontspannen. Uw hoofd is leeg. Even geen zorgen, even geen stress. Na een heerlijke spasessie stapt u, nog rozig van het warme water, in bed en valt u direct in slaap.

Klinkt dat niet heerlijk? En dit is slechts één van de vele fijne momenten die u met een spa in de tuin kunt ervaren. Ons doel is om u met onze spa’s te helpen aan dergelijke fijne ervaringen.

Ons jacuzzi assortiment

In onze jacuzzi showroom in Apeldoorn vindt u verschillende modellen jacuzzi’s. Wij hebben twee merken in ons assortiment: het Finse Novitek en het Duitse Infinitas. De jacuzzi’s van Novitek zijn perfect als u op zoek bent naar een energiezuinige jacuzzi van topkwaliteit en een liefhebber bent van de Scandinavische look. Bent u op zoek naar een jacuzzi met een uniek en strak design? Dan is Infinitas echt iets voor u. Beide merken zijn voorzien van uitgebreide bubbel- en massagetechnieken.

Riverspa B.V. in het kort

Diensten

Onderhoud

Accessoires

Pompen
Schoonmaakproducten

Levering van

Spa's

Eigen storingsdienst

Ja

Onze locatie

Riverspa B.V.


Laan van de Kreeft 150A 7324 BX Apeldoorn
0552032080 Klik om te bellen