Rhodos Zwembaden


Zuiderzeestraatweg 241-1 8096 BK Oldebroek
0525-631618 Klik om te bellen

Over Rhodos Zwembaden

Bij Rhodos wordt u deskundig geholpen door een enthousiast team van mensen met jarenlange ervaring, want een goede keus begint met een goed advies. Onze 18 jaar ervaring staat garant voor kwaliteit, een perfecte uitvoering en uitstekende service. Niet voor niets luidt ons motto: uw ontspanning is onze zorg!

Ons showroom oppervlak is maar liefst 3000 m2! Kom dus snel kijken, ervaar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van wellness en maak uw droom waar... Of het nu gaat om een eigen sauna, infraroodcabine, stoom & douchecabine, whirlpool, fitnessapparaat, zwembad, zonnebank, tuinmeubelen, barbecue, terrasverwarmer of complete wellnessruimte, bij ons vindt u een totaalconcept: van advies tot realisatie en van eenvoudig tot exclusief. Een groot gedeelte van ons assortiment kwaliteitsproducten is uit voorraad leverbaar.

Rhodos is officieel Nederlands dealer en/of importeur van alle door ons aangeboden producten. Aankopen bij officiële dealers zijn voor u een waarborg voor garantie en service. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd. Rhodos levert zowel aan de particulier als aan de professionele eindgebruiker. Wij leveren onze producten met eigen transport door geheel Europa en beschikken over een eigen servicedienst.

Foto's

Showroom

Rhodos Zwembaden in het kort

Levering van

Buitenzwembaden
Sauna's
Spa's
Zwembadoverkappingen

Eigen storingsdienst

Ja

Onze locatie

Rhodos Zwembaden


Zuiderzeestraatweg 241-1 8096 BK Oldebroek
0525-631618 Klik om te bellen