PooLTec Zwembadservice


Korhoen 14 4451 ET Heinkenszand
06-3088 3055 Klik om te bellen

Over PooLTec Zwembadservice

PooLTec zwembadservice de totaalleverancier voor nieuwe zwembaden en zwembad onderhoud.

PooLTec is sinds 2008 de vakkundige zwembadpartner voor zowel particuliere- als professionele klanten in Zeeland. Naast de aanleg van nieuwe, vooral HDPE zwembaden, verzorgt PooLTec zwembadservice ook de renovatie van verouderde zwembaden of ombouw van zwemvijver naar een regulier zwembad. Daarnaast levert PooLTec zwembadservice alles voor zwembaden van solar afdekkingen tot warmtepompen, van automatische doseringen tot filters en alle andere toebehoren zoals douches accessoires en onderhoudsproducten.

Onze roots liggen bij de professionele zwembad installaties van grote openbare zwembaden, hierdoor kennen wij grotendeels alle zwembad techniek door en door waardoor storingen snel doorgrond en opgelost kunnen worden. Tevens zijn wij op de hoogte van wet- en regelgeving zoals bijvoorbeeld de WHVBZ en de BHVBZ, ook legionellabeheer en RVS controle in zwembaden zijn ons niet onbekend.

Duidelijke offertes en heldere uitleg zorgen er mede voor dat wij honderden tevreden klanten hebben, klanten die ook klant blijven vanwege de hoge mate van servicegerichtheid en een pro actieve houding bij de toestandkoming van het nieuwe zwembad.

Ook na de aanleg van het zwembad kunnen wij zorgen voor het onderhoud in de vorm van zomer- en winterklaar maken, onderhoudscontracten en vakantie onderhoud. Vakkundigheid en servicegerichtheid zijn de sleutelwoorden welke door alle klanten enorm gewaardeerd worden. Voor een vrijblijvende afspraak of nadere informatie benaderd u ons via info@pooltec.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's

Waterbehandeling

PooLTec Zwembadservice in het kort

Diensten

Onderhoud
Renovatie
Storingsdienst

Accessoires

Onderwaterverlichting
Pompen
Schoonmaakproducten
Verwarming en zonnecollectoren
Waterzuiveringssysteem
Zwembadafdekkingen
Zwembadoverkappingen

Levering van

Binnenzwembaden
Bouwkundige zwembaden
Buitenzwembaden
Spa's
Zwembadoverkappingen

Eigen storingsdienst

Ja

Onze locatie

PooLTec Zwembadservice


Korhoen 14 4451 ET Heinkenszand
06-3088 3055 Klik om te bellen