Bouwzelfjezwembad


Torenallee 24 5617 BD Eindhoven

Over Bouwzelfjezwembad

Bouwzelfjezwembad is sinds 2005 toonaangevend in Nederland en België op het gebied van zwembaden. Advies, offertes en oplossingen voor iedereen die zelf de regie in handen wil houden. Lagere prijzen en hogere kwaliteit is altijd het resultaat.

Zelf een zwembad aanleggen is voor veel mensen een droom. Niet alleen ben je goedkoper uit, maar ook het zelf realiseren van de bouw geeft voldoening. Wij doen niets anders dan jou informatie geven over de beste opties en mogelijkheden, voor een zo laag mogelijk prijs.

We geven je een stappenplan en leveren via onze partners de beste materialen. Ook kunnen we je in contact brengen met professionals die je begeleiden of ontzorgen. Dit allemaal met onze ervaring met zwembaden sinds 1994 en sinds 2005 in de online wereld.

Onze specialiteit is een bouwkundig zwembad, van beton en voorzien van een foliebekleding. Niet alleen is dit een betrouwbaar concept, het is ook makkelijk zelf te bouwen met de juiste begeleiding. Een houten zwembad, polyester zwembad of tegelzwembad is ook een mogelijkheid, maar niet makkelijker of duurzamer.

Een professionele zwembadbouwer inschakelen
Wanneer je er toch, vermoedelijk, niet uit gaat komen dan kunnen we je helpen met het inschakelen van een professionele bouwer. Dit kan zijn iemand die bijvoorbeeld de zwembadfolie voor je plaatst, of iemand die de zwembadafdekking voor je installeert. Of alles uit handen neemt. We hebben een groot netwerk en delen deze informatie graag met jou.

Bouwzelfjezwembad in het kort

Diensten

Renovatie

Accessoires

Verwarming en zonnecollectoren
Waterzuiveringssysteem
Zwembadafdekkingen
Zwembadoverkappingen

Levering van

Binnenzwembaden
Bouwkundige zwembaden
Buitenzwembaden
Opzetzwembaden
Prefab zwembaden
Zwembadoverkappingen

Artikelen

De ligging en afmeting van een zwembad

Ligging van het zwembad De ligging van het zwembad is een belangrijke keuze. Juist bij het huis voor het overzicht, of van het terras weg omdat de kinderen anders niet genoeg ruimte hebben? Als u een...

Onze locatie

Bouwzelfjezwembad


Torenallee 24 5617 BD Eindhoven