sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Hasselbeemden 36
    5706 GG Helmond
  • 0492 234 000
  • Website

Zwembadwand.com

ZWEMBADWAND.COM de #1 in Prefab beton zwembaden

Wij plaatsen een bouwkundig zwembad in 1 dag.

Een goed zwembad maakt u van beton. Wij hebben ons gespecialiseerd in de productie van zwembadwanden en bijbehorende elementen zoals trappen, hoek trappen en plages. De wapening bestaat uit hoogwaardig betonstaal FeB 500, in de vorm van gelaste wapeningsnetten.
Al onze zwembadwanden zijn zelfdragend. De zwembadwanden worden geproduceerd in een gesloten fabriekshal in stalen bekistingen en verdicht door trillen. In de bekistingsfase worden de zwembadwanden voorzien van de nodige wapening en bevestigingsmiddelen (verankeringsrails of -profielen, verbindingsstukken,…). Het beton heeft een betonkwaliteit van B35.
Alle zwembadwanden zijn voorzien van hijsankers, afhankelijk van het eigen gewicht van de plaat. Hijsklemmen voor de montage kunnen bij ons aangekocht worden.De zwembadwanden worden geleverd met de inbouwdelen reeds van tevoren ingestort

Wij werken alleen voor de professionele markt zoals hoveniers, zwembadbouwers en installateurs.

Werk samen met ons en plaats een bouwkundig zwembad met de snelheid van een monoblock. Mail ons op info@zwembadwand.com voor meer informatie.

Bent u particulier, dan verwijzen we u graag naar een betrouwbare zwembadbouwer waar we mee samen werken. Laat bij ons u NAW gegevens achter en wij laten contact met u opnemen.

Tel: 0492 - 234 000

Bezoek anders graag onze website www.zwembadwand.com


Foto's van Zwembadwand.com


Zwembadwand.com in het kort

Eigen storingsdienst:

Nee

Levering van

  • Binnenzwembaden
  • Bouwkundige zwembaden
  • Buitenzwembaden
  • Prefab zwembaden