ATEC Pomp- en Filtertechniek


Wesselseweg 64 3771 PD Barneveld
06-36463325 Klik om te bellen

Over ATEC Pomp- en Filtertechniek

Met betrekking tot de Zwembad- en Wellness branche levert ATEC Pomp- en Filtertechniek alle benodigde technische installaties, zoals Pompen, Filters, UV techniek Afdekkingsystemen, Chloor doseerinstallaties, alle benodigde appendages en randapparatuur, uiteraard kunnen wij desgewenst ook de complete installatie en/of aanleg voor u verzorgen.

Wij zijn reeds meer dan 10 jaar actief in de aanleg van zwembaden in verschillende uitvoeringen zoals:
- Betonbaden.
- Polyesterbaden.
- Bouwkundige foliebaden.
- Polypropyleen kunststofbaden.
- Betegelde baden.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie, wij komen u graag adviseren.
ATEC Pomp- en Filtertechniek levert materiaal van hoge kwaliteit en staat service hoog in het vaandel. Dit zult u merken vanaf het eerste contact tot aan de levering en/of installatie van het product. Wij kunnen dit alleen realiseren door een goede samenwerking met fabrikanten welke dezelfde visie hebben, en dus gaan voor goede advisering en het leveren van beste product.

Renovatie
Als u reeds een zwembad heeft en deze is aan een opknapbeurt toe, of u wilt een nieuwe uitstraling geven aan uw zwembad? Ook daar kan ATEC Pomp- en Filtertechniek u mee van dienst zijn. Wij zijn specialist in het renoveren van zwembaden van bad tot en met filterinstallatie.
- Rand- en terrastegels
- Folielassen
- Renovatie leidingwerk
- Renovatie filtertechniek
- Bouwkundige en RVS inlooptrappen


Service
Als u reeds een zwembad heeft, en op zoek bent naar een gerenommeerd servicebedrijf, bent u bij ATEC Pomp- en Filtertechniek aan het juiste adres. Want storingen zijn vervelend en dienen snel opgelost te worden. ATEC Pomp- en Filtertechniek streeft hier dan ook naar en adviseert daarom ook regelmatig en deskundig onderhoud aan uw zwembad en filterinstallatie, vraagt u naar onze servicecontracten.

ATEC Pomp- en Filtertechniek in het kort

Levering van

Binnenzwembaden
Buitenzwembaden
Sauna's
Spa's

Eigen storingsdienst

Ja

Onze locatie

ATEC Pomp- en Filtertechniek


Wesselseweg 64 3771 PD Barneveld
06-36463325 Klik om te bellen