Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen

Artikel afbeelding

PoolCop zwembad automatisering voor zorgeloos zwemmen

Nieuw en revolutionair! PoolCop, regelt uw gehele zwembadinstallatie en is zo groot als de zeswegklep. Sterker nog: hij vervangt zelfs uw zeswegklep.

PoolCop regelt automatisch het terug- en naspoelen en houdt tevens rekening met het weerbericht. Gaat het regenen?
Dan zorgt PoolCop ervoor dat er een aantal dagen later wordt teruggespoeld. Zo hoeft er geen water worden toegevoegd na het terugspoelen.

PoolCop meet en regelt de pH en REDOX waarde zodat de zuurgraad en chloorwaarde altijd optimaal zijn.
Werkt u met zout water? Ook dat is voor de PoolCop geen probleem!

PoolCop is voorzien van een verwarmingscontact, niveauregeling en ook verschillende filtertijden zijn instelbaar.

Maakt u gebruik van een pomp met variabele snelheid ? Dan is de PoolCop daar ook op voorbereid (voor de meeste pompen met variabele snelheid). Tevens beschikt de PoolCop ook over diverse vrije contacten voor het schakelen van bijvoorbeeld: verlichting, afdekking, jetstream, tuinverlichting, alles wat electrisch is.

Met de (optionele) WiFi module is de PoolCop op afstand uit te lezen. Via deze module kunt u alert meldingen ontvangen voor het voorkomen van waterproblemen maar u kunt ook bovengenoemde componenten instellen, aanpassen of aan en uit zetten met PC, tablet of telefoon.

Een PoolCop meet echt van alles, stel dat uw pomp defect gaat. De PoolCop ziet dat en geeft direct een waarschuwing per mail zodat er direct actie kan worden ondernemen.

PoolCop is toepasbaar op elk zandfilter met zeswegklep.

Naast gemak zorgt PoolCop ook voor een aanzienlijke besparing op de kosten van chemicaliën en energie dankzij de efficiënte filtratie en optimalisatie van de techniek.

Met het aller belangrijkste de PoolCop ontzorgt u volledig. Wij houden uw PoolCop op afstand in de gaten en wij nemen contact met u op wanneer u bijvoorbeeld uw jerrycan chloor moet vervangen (of wij doen dit voor u). Met een PoolCop is het onderhouden van een zwembad wel heel eenvoudig geworden !

Weet u nog, vroeger toen u geen PoolCop had :)

Op August 24, 2018


Over Alternatief vof

Technische Handelsonderneming Alternatief vof is sinds 1977 totaalleverancier van wellness-apparatuur voor zowel particulier als professioneel gebruik. Een familie bedrijf met ouderwetse normen en waarden waarbij de klant nog steeds op 1 staat. Wij bieden een ruim assortiment HotSpring Spa's, zonnebanken, maatwerk sauna's, maatwerk infra-roodcabines, maatwerk stoombaden, fitnessapparatuur en zwembaden. Verder hebben we ook een zeer ruim assortiment accessoires. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken. Op onze site kunt u producten direct bestellen. Mocht u vragen of speciale wensen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen, telefonisch via 071 582 0623 of per mail via verkoop@alternatief.com

Ingediend door technische handelsonderneming Alternatief vof

Van der Valk Boumanweg 184, Leiderdorp