Artikel afbeelding

RivieraPool prefab zwembaden uit Polyester

Trots zijn wij om RivieraPool als handelspartner aan ons te hebben gebonden. RivieraPool is een Duitse fabrikant van prefab zwembaden en whirlpools van de hoogste kwaliteit. Zij zijn dan ook marktvoerder in Europa. Naast een uitmuntende kwaliteit, bieden ze tevens 20 jaar garantie op het zwembad en 10 jaar op kleurvastheid van het zwembad.

Wanneer u wilt, komen wij graag bij u langs voor een afspraak. We kunnen dan een afspraak maken om een bezoek te brengen aan het experience center van RivieraPool net over grens bij Enschede.

Wanneer u wilt kunt u daar ook op eigen gelegenheid naar toe om uzelf te laten overtuigen van dit fantastische product waarvan inmiddels meer dan 10.000 baden in Europa zijn uitgeleverd.

De Design serie - RivieraPool

D•Line is een samenspel van ambiance en functionaliteit. D•Line laat zich perfect integreren met de omgeving. Rechte lijnen, duidelijke structuren en vele stijlvolle design mogelijkheden voor een persoonlijke ambiance.

De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt. Dit zwembad is een blikvanger in uw tuin en laat alle elementen samensmelten.

De rechte lijnen geven ruimte voor een individuele vormgeving. Omgeven met natuursteen en een beekloop met bron. Een watermuur met sfeervolle lichteffecten en een ondiepwaterzone voorzien van stepstones. Een gabionwand met een terras van hardhout, buxusbollen of ander mooi vormgegeven beplanting.

Design lounge meubelen van hoogwaardig materiaal, schermen van textiel met verfijnde decoraties. De uitnodigende verlichting van het zwembad gecombineerd met fakkels in het avondlicht. Een handvol ideeën, stijlvol toegepast... dat maakt net het verschil.

De Design-Line van RivieraPool heeft in 2011 de „GoldenWave“ onderscheiding

gekregen van het Duitse magazine Schwimmbad & Sauna. Vanwege het

moderne design en de individuele integratie van water in de tuin.

Het bewijs dat functionaliteit en comfort prima samen gaan. Met meer dan 10.000 verkochte en geïnstalleerde zwembaden, en ruim 45 jaar aan ervaring blijven wij ons

ontwikkelen op het gebied van prefab inbouw zwembaden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

www.odenwald-zwembaden.nl

0492 234 000

Op March 4, 2017