Artikel afbeelding

Dinotec Nederland & België BV biedt alleen het allerbeste! ODENWALDPOOL EN DINOTEC!!!

Luxe zwembaden

Onze producent, ODENWALD POOL produceert sinds 1974 zwembaden of liever gezegd zwembaden in segmenten gemaakt van glasvezel versterkte kunststof oftewel GFK en sinds 2013, in PVC. Het ontwerpen van zwembaden heeft door middel van de segmentenbouw voor architecten, ontwerpers en ontwikkelaars enorme voordelen, want het proces is geperfectioneerd voor ELKE zwembadbouw en maakt het mogelijk de productie in elke gewenste vorm en individueel op maat te maken vooral waar mensen een probleem hebben met bereikbaarheid. U kunt deze baden niet vergelijken met een polyester bad.

Dat betekend dat wij als enige in de markt zwembaden kunnen maken op plaatsen waar andere dat niet kunnen. Sterker nog wij zijn de enige in Nederland die exclusief GFK baden aanbieden.

Odenwald is de enige producent van GFK baden in de wereld.

De allerhoogste kwaliteitseisen garanderen een lange levensduur en een maximale veiligheid in het gebruik en de beleving van het zwembad.

De kwaliteit "Made in Germany" biedt nog meer voordelen;

  • Kleine "footprint" bij een renovatie van een bestaand bad. Dat wil zeggen dat wij daar kunnen komen waar niemand kan komen.
  • Achteraf een overloop om een overloopbad te creëren mogelijk bij renovatie van een oud bad.
  • On-Site installatie met een lage montagetijd
  • Geen schroeven, geen naden en geen gewrichten
  • Geen betonopvulling opvulling voor de zelfdragende versies
  • Zwembaden tot max. 35 ° C verwarmd
  • Exclusieve- en op maat gemaakte ontwerpen voor uw zwembad.

Dinotec-Service.nl Levert complete zwembaden en voert renovaties uit, zoals het installeren van nieuwe folie. Wij leveren service aan meet-, regel- en doseersystemen. Daarnaast levert en installeert Dinotec Service, nieuwe zwembadafdekkingen, zwembadrobotten en onderdelen van Dinotec en andere fabrikanten.

De systemen van Dinotec Service zijn van een Duitse degelijke top kwaliteit. Wanneer u kiest voor een Dinotec systeem, krijgt u een uitgebreide uitleg en een gegarandeerde service.

Dinotec Service heeft jarenlange ervaring met meet- en regel apparatuur en een directe band met meerdere fabrieken in Duitsland.

Dinotec Service werkt uitsluitend in de omgeving van Veghel, Eindhoven, Antwerpen (B), Den Bosch & Venlo daarbuiten werkt zij samen met gerenomeerde zwembadbouwers met jarenlange ervaring.

Wij staan dan ook graag voor u klaar! Met professioneel advies.

Meer informatie?

www.odenwald-zwembaden.nl www.dinotec-service.nl

info@odenwald-zwembaden.nl www.odenwald-zwembaden.nl

Dinotec Service en Odenwald Zwembaden staan geregistreerd als handelsnaam van Dinotec Nederland & Belgie BV, Hasselbeemden 36, 5706GG, Helmond te Nederland.

Tel: 0492 - 234 000

Storingsdienst: +31(0)6-11 397 250

Op February 3, 2017