Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over zwembaden

Wat voor een bad willen wij?

Zwembaden worden voor verschillende doeleinden aangelegd. De een wil baantjes trekken, de ander alleen voor verkoeling. Voor baantjes kan men ook gebruik maken van een jetstream. Door de kunstmatige stroom kun je op één plaats blijven zwemmen. Men kan dan gebruik maken van een kleiner bad. Ook is het zwembad uitermate geschikt voor sociaal contact. Bij voorbeeld poolparty’s met vrienden en ...

Lees meer >>

Op 4 juli 2011

Helder zwemwater met zo min mogelijk ziektekiemen

Ziektekiemen kunnen op verschillende manieren bestreden worden. De meest gebruikte methode is het toevoegen van een desinfectans aan het water. Chloor is daarvoor zeer geschikt en wordt dan ook in 99% van de gevallen toegepast.

Lees meer >>

Op 16 juni 2011