Amarque Leisure Solutions B.V.


Tasveld 13 3417 XS Montfoort
0348-752255 Klik om te bellen

Over Amarque Leisure Solutions B.V.

Amarque Leisure Solutions B.V. is een bedrijf wat zich op het Tasveld in Montfoort bevind en zich bezig houdt met het bouwen van zwembaden, zowel bouwkundige zwembaden als kunststof HDPE zwembaden.

Na ruim 10 jaar ervaring in de klimaattechniek, en daarmee de installatiebranche, was enkele jaren geleden het moment aangebroken voor Raymond van der Sman om deze expertise te gebruiken in een andere tak van de installatie- en bouwwereld. Hij is reeds geruime tijd ondernemer en wilde dat ook graag blijven, echter dan wel in een nieuwe branche.

8 jaar geleden kreeg hij de voor hem unieke kans om samen met de oprichter van Amarque en tevens gepassioneerd ondernemer, het bedrijf Amarque Leisure Solution verder uit te bouwen. Amarque is gespecialiseerd in het realiseren van dromen van haar opdrachtgevers, te weten advies, ontwerp en realisatie van privé zwembaden. Een bedrijf waarbij hij volledig zijn technische creativiteit kwijt kan. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven van toeleveranciers tot installateurs. Door deze ervaring heeft hij een duidelijke visie ontwikkelt op de hedendaagse markt.

Met Raymond en 4 man personeel heeft Amarque een mooi team bij elkaar wat ervoor gezorgd heeft dat er het afgelopen jaar 25 zwembaden gerealiseerd zijn en er mooie nieuwe opdrachten in de planning staan.

Naast de realisatie van zwembaden kunt u bij Amarque ook terecht voor een sauna, whirlpool, terras, poolhouse, buitenkeuken etc. Door een hechte samenwerking met o.a. tuinarchitecten, kan ook het tuinontwerp met beplantingsadvies worden meegenomen. Amarque werkt samen met diverse gerenommeerde hoveniers. Hierdoor kunnen zij de complete aanpassing van uw tuin samen met het zwembad als totaalpakket ter hand nemen.

Amarque Leisure Solutions B.V. in het kort

Levering van

Binnenzwembaden
Buitenzwembaden
Sauna's
Spa's
Zwembadoverkappingen

Eigen storingsdienst

Ja

Onze locatie

Amarque Leisure Solutions B.V.


Tasveld 13 3417 XS Montfoort
0348-752255 Klik om te bellen