Amarque Leisure Solutions B.V.


Tasveld 13 3417 XS Montfoort
0348-752255 Klik om te bellen

Maatwerk bouwkundige en kunststof HDPE zwembaden
Van ontwerp tot realisatie, totaalprojecten
Klein hecht team,service staat hoog in het vaandel

Over Amarque Leisure Solutions B.V.

Amarque Leisure Solutions B.V. is een bedrijf wat zich op het Tasveld in Montfoort bevind en zich bezig houdt met het bouwen van zwembaden, zowel bouwkundige zwembaden als kunststof HDPE zwembaden.

Amarque Leisure Solutions bestaat uit een team van vijf. Vijf vakmensen die met elkaar hetzelfde doel voor ogen hebben: Het verwezenlijken van uw droom! Een zwembad, een oase van rust en plezier in uw eigen achtertuin. Ons doel is eenvoudig: het bouwen van particuliere zwembaden die niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten voldoen, maar deze ook overtreffen. Wij brengen onze uitgebreide kennis graag aan u over en denken graag mee in de keuzes die u gaat maken om tot een mooi eindontwerp te komen.

Als een klein, hecht team vinden wij het contact met onze klanten heel erg belangrijk. Het eerste contact met onze klanten begint bij de aanvraag voor een offerte. Mocht Amarque uiteindelijk de opdracht krijgen om uw droomzwembad te realiseren is dit de start van een jarenlange relatie. Wij openen en starten uw zwembad op in het voorjaar en wij sluiten uw zwembad weer in het najaar. Tussendoor kan het zijn dat er nog wat servicewerkzaamheden zullen plaatsvinden of dat er een storing opgelost dient te worden. Zo hebben we gedurende het jaar meerdere malen contact met elkaar.

Wie van ons vijven u ook spreekt, voor ons is het van belang dat u na ieder contact een goed gevoel heeft. Dat de vraag die u had juist beantwoord is, dat het probleem wat u heeft goed opgelost wordt en uiteraard dat het zwembad waar u de opdracht voor gegeven heeft naar volle tevredenheid, en zelfs een beetje meer dan dat, gerealiseerd wordt.

Naast de realisatie van zwembaden kunt u bij Amarque ook terecht voor een sauna, whirlpool, terras, poolhouse, buitenkeuken etc. Door een hechte samenwerking met o.a. tuinarchitecten, kan ook het tuinontwerp met beplantingsadvies worden meegenomen. Amarque werkt samen met diverse gerenommeerde hoveniers. Hierdoor kunnen zij de complete aanpassing van uw tuin samen met het zwembad als totaalpakket ter hand nemen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0348 – 752 255 en een e-mail mag u sturen naar info@amarque.nl.

Wij, Team Amarque, staan voor u klaar!

Foto's

Amarque Leisure Solutions B.V. in het kort

Diensten

Onderhoud
Renovatie
Storingsdienst

Accessoires

Drop-in trappen
Onderwaterverlichting
Pompen
Schoonmaakproducten
Verwarming en zonnecollectoren
Waterzuiveringssysteem
Zwembadafdekkingen
Zwembadoverkappingen

Levering van

Binnenzwembaden
Buitenzwembaden
Sauna's
Spa's
Zwembadoverkappingen

Eigen storingsdienst

Ja

Onze locatie

Amarque Leisure Solutions B.V.


Tasveld 13 3417 XS Montfoort
0348-752255 Klik om te bellen